balansmateriaal

Wat is balanstraining?
Om soepel en snel te kunnen blijven bewegen zijn een goede basisfitheid en -conditie van belang. Balanstrainingsoefeningen kunnen je hond daarin ondersteunen. De training is een toegankelijke manier om het lichaamsbewustzijn en het zelfvertrouwen van je hond te vergroten, blessures te voorkomen en zijn conditie te onderhouden.

€2,50

Per item per dag (incl. BTW)

De voordelen van balans- en coördinatieoefeningen

Als je het juist aanpakt, dan bulkt balanstraining van de voordelen voor je hond.

Alleen bij een professional

Een goede raad: ga niet zonder begeleiding met balansoefeningen aan de slag. Zorg ervoor dat als je ons materiaal huurt, je al eens ergens een uitleg hebt gekregen of een les gevolgd. Honden zijn echte people pleasers en durven als je niet oplet over hun grenzen te gaan. Je hebt dan ook gespecialiseerde kennis nodig om overbelasting en pijn te voorkomen en de oefeningen veilig te doen verlopen.

Voor de lessen werken wij samen met Dogs in Motion (Kimberley) en hondenkinesiste Kuzey (Marie-Claire de Taeye). Zij zijn gespecialiseerd in deze materie.

Wil je met je hond aan de slag en heb je nog geen kennis van balanstraining, boek dan via Dogs in Motion.

Als professionals:

Huur balansmateriaal

Heb je wel al voldoende kennis en wil je met je hond verder aan de slag met het juiste materiaal, huur dan hier je balansmateriaal.

HUURVOORWAARDEN